Fijnproevers is het loyaliteitsprogramma van EMTÉ. Ons uitgangspunt: een win-win situatie voor loyale klanten, uw onderneming en onze supermarkten. Samen kunnen we scoren – ontdek direct úw voordelen.

Profiteer ook en schuif aan!

Doe mee een uniek programma bij u in de buurt. Lokaal kunnen EMTÉ-supermarkten en ondernemers in de horeca en recreatie elkaar versterken. Het gaat daarbij echt om klantenbinding.

Heeft u een onderneming in de horeca of recreatie en bent u een klant van Sligro? Dan kunt u deelnemen én profiteren van Fijnproevers. U brengt uw speciale aanbieding zonder extra kosten onder de aandacht van duizenden EMTÉ-klanten in de regio. En omdat u uw eigen unieke actie bedenkt en opstelt, houdt u grip op de kosten.

Meer genieten

Als ondernemer in de horeca- en recreatiebranche weet u als geen ander: mensen willen graag genieten. Lekker eten, leuke uitjes, spannende activiteiten, bijzondere belevenissen… Klantbeleving staat voorop. Ook in onze winkels en dat betaalt zich uit. EMTÉ kent veel vaste, loyale klanten. Echte Fijnproevers: daar willen we nu samen met u werk van maken. Lees meer over het loyaliteitsprogramma Fijnproevers.

Doe mee met een uniek programma waarbij genieten voorop staat - meld u nu aan